Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο Καντάφι στο πλευρό των Βρετανών «εξεγερμένων»!

11 Αυγούστου, 2011



Οι εξεγερμένοι του Λονδίνου είναι η νόμιμη κυβέρνηση της Βρετανίας, σύμφωνα με συνταγματάρχη του λιβυκού καθεστώτος, ο οποίος τους επαινεί και προτρέπει τους νέους (βλ. κουκουλοφόρους) να συνεχίσουν πιο δυναμικά τον αγώνα τους.
Ο ίδιος ο Καντάφι, από άγνωστη τοποθεσία, συνεχάρει τους «εξεγερμένους» για την «επαναστατική απεργία», όπως ο ίδιος είπε, ενάντια στην «τυραννία του Κάμερον». Στη συνέχεια, εξέφρασε την ελπίδα του πως ο Βρετανός πρωθυπουργός θα καμφθεί από τη θέληση του λαού και θα παραδώσει την εξουσία.
«Οι νέοι του Λονδίνου, όπως και εγώ, αρνούμαστε τη νομιμότητα της κυβέρνησης Κάμερον και, όπως εγώ, με τη βία θα κάψουν τα πάντα για την ανατροπή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καντάφι.
«Στις επόμενες μέρες σκοπεύω να στείλω αεροπορική υποστήριξη στους εξεγερμένους του Λονδίνου. Αν και αυτή τη στιγμή αυτός ο κόσμος είναι απλά ένα σμήνος από θυμωμένα περιστέρια, προειδοποιώ τον Κάμερον και τους κακοποιούς του να μην υποτιμούν την καταστροφική δύναμη αυτού του πλήθους. Μετά τα περιστέρια έρχονται οι μέλισσες και μετά από αυτές πάλι τα περιστέρια. Ζήτω η επανάσταση!» προσέθεσε ο Λίβυος ηγέτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Poke.

Δεν υπάρχουν σχόλια: