Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σοκ! Βίασαν τουρίστρια και την "τραβούσαν" με κάμερα

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Σοκ! Βίασαν τουρίστρια και την "τραβούσαν" με κάμερα

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια δύο νεαρών αντρών βίωσε μία 23χρονη κοπέλα. Τη βίαζαν, ενώ παράλληλα απαθανάτιζαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους με κάμερα κινητού! Η νεαρή τουρίστρια δεν μπορούσε καν να διανοηθεί τι θα της συνέβαινε όταν διασκέδαζε με τους δύο νεαρούς συμπατριώτες της που επίσης βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές.
Η κοπέλα από την Ολλανδία γνώρισε τους δύο νέους σε ένα μπαρ στη Χερσόνησο, όπου παραθέριζαν. Στη συνέχεια οι ομοεθνείς της την παρέσυραν στο δωμάτιό τους, όπου ο ένας τη βίασε, ενώ ο άλλος απαθανάτιζε τις σκηνές με την κάμερα του κινητού του.
Η άτυχη κοπέλα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου όπου και κατήγγειλε ότι ο 22χρονος, με τον οποίο διασκέδαζε νωρίτερα, την οδήγησε στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμά του, όπου την εξανάγκασε σε συνουσία με τη χρήση σωματικής βίας και ενώ τη βίαζε εμφανίστηκε ο 20χρονος φίλος του που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ενώ αυτή παρακαλούσε για βοήθεια, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας, ο δεύτερος νεαρός Ολλανδός αντί να βοηθήσει άρχισε να καταγράφει με βίντεο και φωτογραφίες τον βιασμό της, μέσω του κινητού τηλεφώνου του, ενώ ταυτόχρονα της έκανε ασελγείς χειρονομίες και ανήθικες προτάσεις!
Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους η συμπατριώτισσά τους, αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από το θύμα τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Στο μεταξύ άλλη μια περίεργη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στη Λευκάδα. Ανδρες της Ασφάλειας του νησιού συνέλαβαν ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων ο οποίος από ό,τι φαίνεται είχε τοποθετήσει κρυφές κάάμερες στα δωμάτια προκειμένου να καταγράφει τις προσωπικές στιγμές των πελατών του.
Το συμβάν έγινε γνωστό ύστερα από καταγγελία ενοικιαστή και παρέμβαση εισαγγελέα. Επειτα από έρευνα διαπιστώθηκε πως ο ιδιοκτήτης των δωματίων είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να καταγράφει τις ιδιωτικές στιγμές των ενοικιαστών του.
Μάλιστα, όχι μόνο κατέγραφε, αλλά είχε συνδέσει και την κάμερα με την τηλεόραση του σπιτιού του, απ’ όπου παρακολουθούσε live τους ανύποπτους πελάτες! Ο ξενοδόχος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: