Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Σαλπίζει οπισθοχώρηση ο Έξαρχος για τα ταξί

Αποστάσεις από τον Γιάννη Ραγκούση, κράτησε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασ. Έξαρχος, επιχειρώντας να γεφυρώσει το χάσμα που χωρίζει το κυβερνών κόμμα από τους ιδιοκτήτες ταξί. Με δήλωσή του, άφησε να εννοηθεί ότι θα ασκηθούν πιέσεις από τους βουλευτές, ώστε ο υπουργός  να βάλει νερό στο κρασί του και να βάλει γεωγραφικούς περιορισμούς στην έκδοση αδειών.


 

"Χρειάζεται ένα σύγχρονο πλαίσιο κανόνων που θα διασφαλίζει ότι το ταξί θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πολίτες και οι ιδιοκτήτες ταξί θα ζουν με αξιοπρέπεια", δήλωσε.
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέων αλλαγών στο σχεδιασμό για την απελευθέρωση του κλάδου, λέγοντας πως "είναι αυτονόητο ότι  ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί η εμπειρία που υπάρχει σε άλλες ευρωπαϊκές  χώρες, όπως είναι επίσης αυτονόητο,  ότι ο διάλογος που πρέπει να ξεκινήσει αμέσως και όλες οι αναγκαίες αποφάσεις από την πλευρά της κυβέρνησης,  θα ολοκληρωθούν εντός συγκεκριμένου δεσμευτικού χρονοδιαγράμματος".
Ο κοινοβουλευτικός τομεάς εργασίας Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει στις 6 το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: