Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Γενική  Απεργία!
       Είναι η πιο κρίσιμη ώρα. Πίνουν το αίμα του λαού. Τον λεηλατούν. Τον πτωχεύουν. Τον χρεοκοπούν. Τον συνθλίβουν. Τώρα έφτασαν να εκδίδουν και το φιρμάνι της εκτέλεσής του! Οι λέξεις ωχριούν μπροστά στη στυγνότητά τους. Είναι αδίστακτοι! Είναι οι επίδοξοι « νεκροθάφτες» των δικαιωμάτων και της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων.
            Οι εργαζόμενοι μπορούν να ζήσουν ανθρώπινα, αρκεί να απαλλαγούν από τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες, τους εργολάβους. Είναι οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες και οι εργολάβοι που δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τους εργαζόμενους.
            Οι εργαζόμενοι μπορούν να υπάρξουν και χωρίς αυτούς.
            Η απάντηση του εργαζόμενου προς τους « νεκροθάφτες» του, προς όσους σχεδιάζουν να τον αφανίσουν, η απάντηση του λαού προς όσους « αποφάσισαν» να τον πεθάνουν, δεν μπορεί παρά να είναι μία και έμπρακτη: Να « νεκρώσουν» τα πάντα.
            Απεργία! Στα εργοστάσια, στα εργοτάξια, στα γραφεία, στις επιχειρήσεις, στα μαγαζιά, στα λιμάνια, στα καράβια, παντού! Να μην κουνηθεί φύλλο!
            Τα μνημόνιά τους, τα « μεσοπρόθεσμά» τους, η φοροεπιδρομή τους, η λιτότητά τους, τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να περάσει αν ο λαός σταθεί απέναντί τους.
            Τρίτη 28 Ιουνίου και Τετάρτη 29 Ιουνίου ΑΠΕΡΓΙΑ! Γενική απεργία! Γενικός ξεσηκωμός!

                                                                                    Κ.Ο.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
                                                                                         25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: