Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Στη σκιά των εξελίξεων, στο Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι

 
Πιστοί στο ραντεβού τους για 23η ημέρα

Στη σκιά των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, για 23η συνεχή ημέρα σήμερα, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος.

Η λεωφόρος Αμαλίας, μπροστά από τη Βουλή αναμένεται να γέμισει από "Αγανακτισμένους" πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι για ακόμη μια ημέρα θα διαμαρτυρηθούν για την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, την τρόικα, το χρέος, το τραπεζικό σύστημα, καθώς και για τους Έλληνες πολιτικούς. Με συνθήματα διαμαρτυρίας και πανό κατά του μνημονίου, της λιτότητας και της ανεργίας, άνθρωποι όλων των ηλικιών, πιστοί στο ραντεβού τους, θα απαιτήσουν, γι’ άλλη μία ημέρα, ελπίδα και καλύτερο αύριο.

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, περίπου στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη  πλέον λαϊκή συνέλευση από την ομάδα Άμεσης Δημοκρατίας..

Την ίδια ώρα, τα μέλη της ομάδας Άμεσης Δημοκρατίας, καλούν την Παρασκευή τον κόσμο, να παρευρεθεί στο Σύνταγμα στις 19.30, όπου οργανώνουν Ημέρα Λαϊκής Ενημέρωσης και Διαβούλευσης σχετικά με την Άμεση Δημοκρατία και το Σύνταγμα..

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Αναστασόπουλος, Δρ. Πολιτικής και Κοινωνικής Ιστορίας, ο Μανόλης Γλέζος, εγχείρημα Άμεσης Δημοκρατίας στην Απείρανθο Νάξου, ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής πολιτικής Φιλοσοφίας και Θεωρίας Δικαίου, ο Γιώργος Οικονόμου, Δρ. Φιλοσοφίας και ο Σταύρος Σταυρίδης, καθηγητής ΕΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: