Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στην 48ωρη απεργία η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Tη συμμετοχή της στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχουν προκηρύξει για την Τρίτη και την Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

Σήμερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα προχωρήσουν σε κατάληψη των Δημαρχείων από τις 12.00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου. Στη διάρκεια της κατάληψης θα γίνουν γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και ενημερωτικές περιοδείες για τη μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια των συνδικάτων το επόμενο διήμερο. Ήδη, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, βρίσκεται από χθες τη νύχτα σε εξέλιξη η κατάληψη και το κλείσιμο των Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής και της Μαυροράχης, που θα διαρκέσει έως την ημέρα που θα τεθεί προς ψήφιση το Μεσοπρόθεσμο.

Την Τρίτη 28/6, οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. θα κάνουν στις 10.30 το πρωί προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) και στη συνέχεια θα πορευθούν προς το Πεδίον του Αρεως όπου είναι προγραμματισμένο για τις 11.00 το πρωί το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ.

Την Τετάρτη 29/6, θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συγκέντρωση-Συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 7.00 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και σε περικύκλωση της Βουλής. Την ίδια ημέρα η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. σε συνεννόηση και συνεργασία με τους υπόλοιπους συνδικαλιστικούς φορείς, θα πραγματοποιήσει μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: