Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠαΣοΚ

Οι διορισμένοι και οι αδιόριστοι του ΠΑΣΟΚ



Ρουσφέτια στον πολιτικό στίβο, και μάλιστα χωρίς τις εξετάσεις του «ΑΣΕΠ», καταγγέλλει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος έλυσε τη σιωπή του και κατακεραύνωσε τους... «ουρανοκατέβατους», κοινώς τους αλεξιπτωτιστές του κόμματος.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα στο Megalo Κανάλι (εκεί φιλοξενήθηκε χθες και ο υπουργός Οικονομικών για να μας πει για άλλη μια φορά ότι θα αυξηθούν τα τέλη κυκλοφορίας, αδιαφορώντας για την αύξηση της πίεσης των πολιτών και χωρίς αιδώ αυτοκριτικής για το «τρισάθλιο έργο του»! Ακόμα βοούν στα αυτιά των Ελλήνων το θα «αυξήσουμε τη βενζίνη και θα μειώσουμε τα τέλη»), σύμφωνα με τις οποίες οι βουλευτές θα πρέπει μετά από δύο θητείες να πηγαίνουν... σπίτι τους, κάνοντας ένα «διάλειμμα» ως μια συμβολική κίνηση.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr τα ’χε από καιρό μαζεμένα σε κάποιους, πήρε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί.

«Ο κύριος Δρούτσας δεν έχει επαφή με την κοινωνία και δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, αλλά διορισμένος» είπε, μιλώντας στον ΝΕΤ FM, o πρώην υπουργός.

Ας ελπίσουμε ότι ο Πρωθυπουργός δε θα λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του τα λόγια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, γιατί διαφορετικά θα δούμε τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με την ατσαλάκωτη εμφάνιση του, σε ρόλο κηπουρού.

«Ο Πρωθυπουργός έχει την ευθύνη για το ποιος θα γίνει υπουργός. Δε μπορεί όμως ο Πρωθυπουργός να κάνει υπουργό τον κηπουρό του!», σχολίασε ο Γιώργος Φλωρίδης.

Άρα τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει το αντίστροφο: να κάνει δηλαδή κηπουρό τον υπουργό του!

Πάνε, λοιπόν, οι... λιγοστοί κήποι της Αθήνας! Και τότε «όλα θα κλαίνε, ακόμα και τα ανθισμένα», που λέει και ο Καρυωτάκης, κύριε Ατσαλάκωτε...

Πηγή: Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: