Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Τρεις προσαγωγές σε Κυψέλη και Εξάρχεια

Συλλήψεις για το δολοφονικό εμπρησμό στην Marfin


 
Σε τρεις προσαγωγές για το δολοφονικό εμπρησμό στο υποκατάστημα της Marfin, τον Μαΐο του 2010, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία.

Οι συλλήψεις έγιναν, κατά την ίδια πληροφόρηση, σε περιοχές των Εξαρχείων και της Κυψέλης.

Πιο συγκεκριμένα, προσήχθησαν ένας 26χρονος, ο οποίος φέρεται να πρωταγωνίστησε στον εμπρησμό του βιβλιοπωλείου Ιανός απέναντι από την τράπεζα Marfin, ενώ ένας 21χρονος και ένας 32χρονος θεωρούνται υπεύθυνοι για την φωτιά στη τράπεζα που έχασαν τη ζωή τους 3 άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις άνδρες ήταν ομάδα και ακριβώς έξω από τον Ιανό χωρίστηκαν, ο ένας προς το βιβλιοπωλείο και οι άλλοι δυο προς την τράπεζα. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και έγιναν κατ’ οίκον έρευνες από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα συγκεκριμένα πρόσωπα, έπειτα από μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων, έρευνες σε τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά και από αξιοποίηση του υλικού των καμερών ασφαλείας καταστημάτων στην οδό Σταδίου.

Στις 5 Μαΐου 2010 επί της οδού Σταδίου 23 έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin. Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: