Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Συρία: Οι "νέοι της επανάστασης στη Συρία" απηύθυναν έκκληση μέσω Facebook για νέες διαδηλώσεις εναντίον του καθεστώτος αύριο Παρασκευή.

Δαμασκός, Συρία 28/04/2011 11:03 (ΑΠΕ-ΜΠΕ - Γαλλ.πρακτ. )

   Οι "νέοι της επανάστασης στη Συρία" απηύθυναν έκκληση μέσω Facebook για νέες διαδηλώσεις εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Ασαντ, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την πόλη Ντεράα, απ'όπου ξεκίνησαν οι εξεγέρσεις στα μέσα Μαρτίου.

    "Παρασκευή της οργής, η 29η Απριλίου, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ντεράα", αναφέρεται στη σελίδα στο Facebook, η "Συριακή Επανάσταση 2011".

    "Προς τους νέους της επανάστασης, αύριο θα είμαστε σε όλα τα μέρη, σε όλους του δρόμους...σε όλες τις πολιορκούμενες πόλεις, συμπεριλαμβανομένης και της Ντεράα", γράφουν οι αντικαθεστωτικοί.

    "Δεν θα αφήσουμε την Ντεράα μόνη", διευκρινίζεται στη σελίδα στην οποία προστίθεται ότι διαδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις Χομς και Μπανιάς.

    Ο συριακός στρατός, με την υποστήριξη αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων, εισέβαλαν την Δευτέρα στην Ντεράα για να καταστείλουν την επανάσταση. Περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή της εβδομάδας.

   

    ΜΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια: