Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Οι κλοπές του τελευταίου… 48ώρου

Οι κλοπές συνεχίζονται και η ανησυχία του κόσμου μεγαλώνει στο νησί. Την νύχτα 27 προς 28 τρέχοντος μηνός σημειώθηκαν κλοπές σε συνεργείο αυτοκινήτων και την προηγούμενη νύχτα κατάκλεψαν σούπερ μάρκετ παριανού επιχειρηματία στον περιφερειακό της Παροικιάς.
Πιο συγκεκριμένα οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο της τουαλέτας σε φαναρτζίδικο και έκλεψαν τα ακόλουθα αντικείμενα: μία ηλεκτροκόληση, δύο τροχούς γωνιακούς, ένα πιστόλι θερμού αέρα, μία θερμοσιλικόνη, μία κασετίνα με καρυδάκια, μια κασετίνα torks, δύο επαναφορτιζόμενα τρυπάνια και κλειδιά γερμανοπολύγωνα.
Ζημιές μέσα στο συνεργείο δεν προκάλεσαν, στην αυλή όμως έσπασαν την κονσόλα αυτοκινήτου, που ήταν για επισκευή, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν συσκευή CD 
Υπήρξε και συνεχεία. «Επισκέφτηκαν» παρακείμενο γραφείο πώλησης αυτοκινήτων και έκλεψαν φορητό υπολογιστή,  ο οποίος περιείχε όλο το αρχείο της επιχείρησης.
Την προηγούμενη νύκτα, 26 προς 27 τρέχοντος, οι  δράστες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ του περιφερειακού, από την πίσω πόρτα του καταστήματος, παραμέρισαν τα ψυγεία, που είχαν τοποθετηθεί μπροστά από την εσωτερική πλευρά της πόρτας και ξεκίνησαν τη παράνομη δραστηριότητάς τους, παίρνοντας από τα ψυγεία ποσότητα αλλαντικών και άλλα φαγώσιμα είδη, αρκετές φιάλες  ουίσκι, ξυραφάκια και ξυριστικές μηχανές, κολόνιες, σπρέι σώματος κλπ.
Επειδή ο αριθμός των κλοπών στο νησί αυξάνει συνεχώς, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να στηριχτούν οι προσπάθειες του Αστυνομικού Τμήματος της Πάρου από τους πολίτες, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα και να συλληφθούν οι δράστες.
Είχαμε κάνει προτάσεις σε προηγούμενα σχόλιά μας, για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, αλλά μάτια έχουμε και δε βλέπουμε, αυτιά έχουμε και δεν ακούμε, μυαλό διαθέτουμε, αλλά δεν το χρησιμοποιούμε.
 Όποιος πιστεύει, ότι δεν θα έλθει η σειρά του, αυταπατάται. Η δημοτική αρχή ή η μειοψηφία του Δήμου, ας πάρει επιτέλους πρωτοβουλία για να  συζητηθεί το σοβαρό αυτό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα θύματα των κλοπών είναι εξοργισμένα και δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, που βιώνει τα τελευταία χρόνια το νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: