Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Λόγοι ανωτέρας βίας

Αγαπητοί Αναγνώστες του blog,

Λόγοι ανωτέρας βίας με βρίσκουν στην Αθήνα και επειδή οι τεχνικές μου γνώσεις δεν είναι αρκετές, για όσο διάστημα θα απουσιάζω από την Πάρο, δεν θα είμαι συνεπής, όπως πριν, στην καθημερινή μας επικοινωνία.

Σήμερα η Αθήνα έχει νεκρώσει από το απεργιακό κύμα και το κέντρο της δονείται από τα συνθήματα του εργαζόμενου λαού, που απώλεσε κεκτημένα δεκαετιών με ένα νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Αγαπητοί Αναγνώστες,

Μοιάζει να μπαίνουμε σε γεγονότα, που μπορεί να τα γράψει η ιστορία.
Το συνδικαλιστικό κίνημα παίρνει και πάλι τα πάνω του, έπειτα από ραστώνη δεκαετιών, και σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι εύκολος ο έλεγχός του από τις ηγεσίες των συνδικάτων, που μάλλον βρέθηκαν ανέτοιμες και αιφνιδιασμένες από την έκταση και το βάθος μιας καλά δουλεμένης πολιτικής, που υποτίμησε μισθούς και συντάξεις, αφού δεν μπορούσε να υποτιμήσει το ευρώ, υποτιμώντας ταυτόχρονα ένα λαό και τους αγώνες του για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη ζωή.

Αυτές οι υποτιμήσεις θα πληρωθούν πολύ ακριβά από τους κυβερνώντες, που δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από το αντιστασιακό πνεύμα που διακρίνει τον Έλληνα.

Η κυβέρνηση προκάλεσε συνολική ρήξη με την κοινωνία και τα μόνα ερείσματα που έχει βρίσκονται εκτός Ελλάδος με εξαίρεση τα ΜΜΕ που στην πλειοψηφία τους περιφρόνησαν το λαό και τις ανάγκες τους, λειτουργώντας για λογαριασμό της κυβέρνησης και της “τρόικα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: