Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο πόλεμος των ανακοινώσεων συνεχίζεται με απάντηση της πλευράς Βλαχογιάννη

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση - απάντηση της παράταξης του Χρήστου Βλαχογιάννη, με την επισήμανση ότι οι εκλογές τέλειωσαν.  Εκφράσεις που διχάζουν και δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη πόλωση και ένταση χρήσιμο είναι να αποφεύγονται γιατί έτσι θα ξεχάσουμε την εντολή του παριανού λαού και το λόγο για τον οποίο καθόμαστε στη δημαρχιακή καρέκλα.
Οι επιδόσεις σε χαρακτηρισμούς, είναι χρήσιμο, να παραχωρήσουν τη θέση τους σε επιδόσεις  που έχουν σχέση με την παραγωγή έργου. Ο κόσμος αυτό ζητά και αυτό το μήνυμα έστειλε στο Χρήστο Βλαχογιάννη και την παράταξή του.
Το νησί εκλογικά είναι κομμένο στη μέση και οι πρωταγωνιστές  των εκλογών καλούνται να συμβάλουν στην αποκλιμάκωση της πόλωσης, διαφορετικά ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη και στους δύο.

"Η ΠΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ"
«Την Κυριακή 14-11-2010 η Πάρος αποφάσισε και εξέλεξε με νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες δήμαρχο της επόμενης τετραετίας τον Χρήστο Βλαχογιάννη.
Δυστυχώς σήμερα μετεκλογικά, οι ανερμάτιστες προεκλογικές υποσχέσεις, η ατελείωτη υποσχεσιολογία για διορισμούς, το ανερυθρίαστο μοίρασμα αξιωμάτων και τα συνεχή ψεύδη και συκοφαντίες με τα οποία διήλθε η κ. Πρωτολάτη όλη την περίοδο του προεκλογικού αγώνα, συνεχίζονται.
Επί δέκα μήνες τώρα σε αγαστή συνεργασία με το γνωστό εκδοτικό συγκρότημα του κ. Κ. Δραγάτη, προσπάθησε με ύβρεις και συκοφαντίες να απαξιώσει και να αποδομήσει το πρόσωπο του Χρήστου Βλαχογιάννη και της παράταξης μας.
Έγκαιρα με δηλώσεις του ο Χρήστος Βλαχογιάννης είχε επισημάνει προεκλογικά την πολιτικά απαράδεκτη εμπλοκή τόσο του γνωστού εκδοτικού συγκροτήματος όσο και του βουλευτή κ. Ιωάννη Βρούτση στα δρώμενα της Πάρου.
Σήμερα 17-11-2010 η κ. Πρωτολάτη, ενώ ουδέποτε κατά την προεκλογική περίοδο κατήγγειλε ή υπέδειξε οποιεσδήποτε ενέργειες ή πράξεις που δήθεν την υπονόμευαν, έρχεται μετεκλογικά να κατηγορήσει τους πάντες προκειμένου να εφεύρει άλλοθι για την ήττα της παράταξής της.
Και ενώ ο εμφύλιος ευτυχώς τελείωσε πριν πολλά χρόνια, τα πράσινα και τα γαλάζια καφενεία αποτελούν παρελθόν, η δημοκρατία μας είναι στέρεη, η κ. Πρωτολάτη προσπαθεί να διχάσει τους Παριανούς.
Οι πολίτες και τα κόμματα βεβαίως έχουν και εκφράζουν ελεύθερα διαφορετικές απόψεις, αλλά η αμφισβήτηση των θεσμών είναι άκρως επικίνδυνη ατραπός. Γνωρίζοντας ήδη πολύ καλά τους υπόγειους μηχανισμούς τους οποίους χρησιμοποίησε όλο το προηγούμενο διάστημα για να χτυπήσει τον Χρήστο Βλαχογιάννη και την παράταξή μας, δημιουργεί σήμερα η κ. Πρωτολάτη σενάρια συνομωσιολογίας που μόνο στην φαντασία της υπάρχουν. Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί ατυχώς να προκαλέσει τον οίκτο των πολιτών της Πάρου προς το πρόσωπό της.
Η αν-ΑΞΙΑ σαν μωρό που δεν της έφεραν το παιχνίδι που της υποσχέθηκαν κλαίει, κλωτσάει και φωνάζει. Στην παραζάλη της παρασυρόμενη από τον συγκεκριμένο εκδότη και τον φίλο του γνωστό «μπλόγκερ» της παραπληροφόρησης, προσπαθεί να παρασύρει την Παριανή κοινωνία, χωρίς στοιχεία. Χωρίς να αναλογίζεται τί ευθύνη έχει όταν μιλάει για στοιχεία τα οποία δεν διαθέτει και θα αναζητήσει στην δικαιοσύνη.
Ας μας πει ποιά είναι αυτά και ποιός τα έκρυψε;
Κατηγορεί μήπως 28 εκλογικούς αντιπροσώπους ότι δεν ξέρουν αριθμητική;
Πιστεύει ότι πρόσθεσαν ή αφαίρεσαν ψηφοδέλτια από την κάλπη;
Ας μας εξηγήσει επί τέλους τι ακριβώς αμφισβητεί;
Τί εννοεί όταν λέει ότι αναζητεί «δίκαιη απόφαση» για το εκλογικό αποτέλεσμα;
Μήπως ξέχασε να φέρει κάποιους ακόμη για να την ψηφίσουν;
Ο πολιτικός της πολιτισμός δεν της επέτρεψε να συγχαρεί τον Χρήστο Βλαχογιάννη για την νίκη της παράταξης μας. Πριν ακόμη επιτελέσει το αναφαίρετο και από το νόμο προβλεπόμενο δικαίωμά της για επανακαταμέτρηση των ψήφων, διέσπειρε ανυπόστατες απόψεις περί δήθεν υφαρπαγής σάκων ψηφοδελτίων, αθρόων μεταδημοτεύσεων και άλλα ευτράπελα.
Σ' όλη την Ελλάδα και σε αρκετούς Δήμους το αποτέλεσμα κρίθηκε από λίγους ψήφους. Και σε άλλους Δήμους οι ηττημένοι ζήτησαν επανακαταμέτρηση των ψήφων αλλά το έπραξαν με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ήθος. Πουθενά δεν παρατηρήθηκε το φαινόμενο «Γρηγορία».
Επειδή δεν φοβόμαστε οποιονδήποτε έλεγχο, επειδή δεν φοβόμαστε οποιαδήποτε επανακαταμέτρηση σε οποιοδήποτε εκλογοδικείο, την καλούμε να σταματήσει να φαντασιώνεται.
Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι από τον οποιονδήποτε. Αυτό όμως δεν μας επιτρέπει να ολιγωρούμε σε όλα όσα τόσο προεκλογικά όσο και δυστυχώς μετεκλογικά συνεχίζει να λέει και να πράττει.
Δεν θα παρακολουθήσουμε την κ. Πρωτολάτη στον πρωτόγνωρο και ιδιότυπο για τα δεδομένα της Πάρου πολιτικό της πολιτισμό, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το νησί μας σε επικίνδυνο διχασμό και ολισθηρό κατήφορο.
ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: