Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο πόλεμος των ανακοινώσεων συνεχίζεται. Απάντηση της Γρηγορίας στο Βλαχογιάννη

Σε απάντηση του από 17.11.2010 δελτίου τύπου του κ. Βλαχογιάννη έχουμε να παρατηρήσουμε:
Η «σιγουριά» του κ. Βλαχογιάννη ότι κέρδισε νόμιμα τις εκλογές προφανώς δραπέτευσε. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε  το γεγονός ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του αισθάνθηκαν την ανάγκη να απαντήσουν με το σύνηθες υβρεολόγιό τους στην προσφυγή μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη ώστε να ασκήσουμε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας της δικαστικής ακροάσεως και προστασίας;
Η ίδια «σιγουριά» πολύ περισσότερο εξαφανίστηκε, όταν και ο ίδιος ο κ. Βλαχογιάννης επισκέφτηκε με συνεργάτες του το Πρωτοδικείο της Σύρου για να ελέγξουν και αυτοί τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου.
Εύλογα διερωτάται κανείς τι πήγαν να ελέγξουν, αφού μέχρι τις 16/11 δήλωναν ότι όλα είναι απολύτως εντάξει;
Με ύβρεις, ψεύδη και φθηνές απόπειρες εντυπωσιασμού η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Παριανές και οι Παριανοί ήδη για τις δημοτικές εκλογές, δεν αλλάζει.
Ας είμαστε όλοι υπομονετικοί και εγκρατείς.
Γραφείο Τύπου,
Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη
για την Πάρο «Πάρος ΑΞΙΑ»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορει η κυρια Πρωτολατη να μας πει τι εννοει "υβρεις"?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον μας θεωρούν κουτοπαριανούς όπως λέει και ο δημοσιογράφος φίλος της και νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται. Ας ενημερωθούν ότι ο Παριανός ραγιάς ξύπνησε και κατάλαβε τις πραγματικές προθέσεις αυτής της κυρίας

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, 22-11-10, η κ. Πρωτολάτη,εξέδωσε νέο δελτίο τύπου - απάντηση στο από 18-11-10 δελτίο τύπου του Υφυπουργού κ. Π.Ρήγα. Μάλλον η κ.Πρωτολάτη - ή ίσως ο εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού της - ο οποίος "αυτοονομάστηκε" μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ΚΙΝΗΜΑ(άκουσον - άκουσον!)- δεν έχει δουλειά να κάνει και " δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω"!
Να μην υποθέσουμε βέβαια, ότι αυτό θα έκαναν και άν εκλέγοντο... Μήπως ρε παιδιά, κάνουμε την πολιτική επάγγελμα???