Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αποχώρηση Κουντρομιχάλη;

Τις μεσημεριανές ώρες η φημολογία για την αποχώρηση του Ηλία Κουντρομιχάλη από τον προεκλογικό αγώνα βρίσκονταν σε έξαρση. Αιτία της αποχώρησης , έλεγαν στις καφετέριες του λιμανιού , είναι η αδυναμία του πρώην Λιμενάρχη να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο και ότι επίκειται συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. για την αντιμετώπιση της κατάστασης που προέκυψε. Αν οι φήμες επαληθευθούν,  θα είναι η πρώτη φορά που  η Ν.Δ. της Πάρου αδυνατεί να συγκροτήσει δικό της συνδυασμό. 
Στην περίπτωση αυτή οι ευθύνες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης είναι μεγάλες και το μόνο που της απομένει είναι η συντεταγμένη στήριξη του συνδυασμού της Γρηγορίας με τη συμμετοχή και δικών της υποψηφίων  ή να αφήσει τα μέλη της ελεύθερα να ψηφίσουν κατά συνείδηση.
 Όπως και να έχει το πράγμα, όταν τα δύο κόμματα της αριστεράς, με τα μικρά ποσοστά που διαθέτουν στο νησί, κατάφεραν τελικά να φτιάξουν δικά τους ψηφοδέλτια και η Ν.Δ. με τα μεγάλα ποσοστά που διαθέτει δεν μπόρεσε να συγκροτήσει το δικό της, γίνεται αντιληπτό σε όλους,  ότι το κύρος του συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης βρίσκεται στο ναδίρ της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
Αν ο  βουλευτής του νομού της Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, είχε αντιληφθεί προς τα πού πάει το πράγμα και αδιαφόρησε, τότε οι πολιτικές του ευθύνες είναι πολύ μεγάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: