Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Στο στόχαστρο ο Στέλιος Φραγκούλης

Τα δημοσιογραφικά χτυπήματα, που δέχτηκε το περασμένο Σάββατο, από εβδομαδιαίο έντυπο, ο Στέλιος Φραγκούλης, εντάσσονται στην τακτική της άλλης πλευράς, που θέλει να  περιορίσει την αναμφισβήτητη επιρροή που έχει στο εκλογικό σώμα της Παροικιάς.

Και αναφερόμαστε μόνο στην Παροικιά, επειδή γνωρίζουμε ότι η σταυροδοσία έχει τοπικιστικά χαρακτηριστικά (αν ψηφιστεί και από άλλες περιοχές της Πάρου αυτό θα αποτελέσει έκπληξη).

Αν  ερωτηθεί το εκλογικό σώμα της Παροικιάς και απαντήσει χωρίς προκαταλήψεις, θα πρέπει να δεχτεί ότι η προσφορά του Στέλιου Φραγκούλη είναι πολύ μεγάλη, συγκρινόμενη πάντοτε με την προσφορά άλλων συμβούλων της παράταξης, που μας διοικεί εδώ και 8 χρόνια.

Το γεγονός, ότι εξασφάλισε τις απαραίτητες ποσότητες νερού στο νησί, παρά τις αυξανόμενες κάθε χρόνο ανάγκες, που έχουμε, εξαιτίας και της αλόγιστης σπατάλης που κάνουμε στο πολύτιμο αυτό αγαθό, το γεγονός, ότι αντιμετώπισε με επιτυχία τα τεράστια προβλήματα που έχουν τα αντλιοστάσια της αποχέτευσης κυρίως στη Νάουσα, αυτά από μόνα τους δικαιολογούν  τη δική μας αξιολόγηση.

Όμως ο Στέλιος Φραγκούλης προχώρησε και σε έργα, επεκτείνοντας τα δίκτυα αποχέτευσης μέσα στον οικισμό της Παροικιάς, σε  αντίθεση με τη συντηρητική πολιτική που ακολούθησε στις επεκτάσεις του δικτύου ύδρευσης. Και αυτό ήταν επίσης μια σωστή πολιτική.

 Είχαμε φτάσει να έχουμε συνδέσει την περιφέρεια της Παροικιάς με την αποχέτευση και είχαμε αφήσει εκτός μεγάλα τμήματα του οικισμού της.

Μπορεί η ΔΕΥΑΠ να πήρε δάνεια για να εκτελέσει τα έργα αυτά, αλλά αυτό είναι χίλιες φορές προτιμότερο, από το να έχει χρήματα στο ταμείο της και να μην κάνει έργα, όπως, ατυχώς, συμβαίνει με το πολύπαθο Λιμενικό Ταμείο της Πάρου, που έχει αδιάθετα πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτά δεν επρόκειτο να τα γράψουμε, εάν δεν είχε προηγηθεί η δημοσιογραφική επίθεση σε βάρος του, παραμονές εκλογών για να χτυπηθεί πολιτικά η παράταξη στην οποία ανήκει.  Αυτό το θεωρούμε άδικο και μικρόψυχο.

Το ποιος είναι ο Στέλιος Φραγκούλης, το γνωρίζει όλη η Πάρος. 
Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 1978 μέχρι σήμερα. Μετρήστε πόσα χρόνια από τη ζωή του έχει αφιερώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού μας. Μετρήστε πόσες εκλογικές νίκες και πόσες ήττες είχε στη μακρόχρονη αυτή πορεία.

Το γεγονός, ότι επιμένει, αυτό τον τιμά, όταν μάλιστα το νησί υποφέρει και έχει έλλειμμα σε αυτοδιοικητικά στελέχη.
Ας μην πετροβολούμε τους ανθρώπους που δουλεύουν, γιατί αυτό στο τέλος το πληρώνουμε όλοι, ανεξάρτητα και πέρα από την παράταξη που υποστηρίζουμε.
Οι εκλογές θα τελειώσουν το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου ή το αργότερο, όπερ και το πιθανότερο, μια εβδομάδα αργότερα.

Μετά του πανηγυρισμούς των νικητών και το πολύ της θλίψεως των ηττημένων, κάθε «κατεργάρης» θα κάτσει στο πάγκο του και θα αρχίσει πάλι η βασανιστική καθημερινότητα γι΄αυτούς, που ο παριανός λαός θα στείλει στα έδρανα της τοπικής εξουσίας.

Υ.Γ. ‘Όποιος επιχειρήσει να μας χρεώσει στην παράταξη του Χρήστου Βλαχογιάννη, θα διαψευσθεί σύντομα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για το λογαριασμό του Λ…………. που από 25.000 έγινε 17.000 τι έχει να πεί ο κ. φραγκούλης;