Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δριμύτατη επίθεση της Γρηγορίας στο Χρήστο Βλαχογιάννη

Με δελτίο τύπου, που εξέδωσε η Παράταξη «Πάρος – ΑΞΙΑ» με αφορμή την παρέμβαση Βλαχογιάννη στη διένεξη που έχει η παράταξή της με τους «Ενεργούς Πολίτες», επιτίθεται με δριμύτητα κατά του Χρήστου Βλαχογιάννη. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:         
          «Πάρος ΑΞΙΑ»
"Καλωσορίζουμε το όψιμο ενδιαφέρον του κ. Βλαχογιάννη να συμμετάσχει με γραπτά κείμενα (που μένουν) στην προεκλογική περίοδο. Όσον αφορά το δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε σήμερα, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Ο κ. Βλαχογιάννης πρέπει να καταλάβει ότι είναι άλλο να εμφανίζεσαι σαν ηθικός, έντιμος, ικανός, αποτελεσματικός και είναι άλλο να είσαι.
Ο ίδιος δεν πείθει όταν μιλά για εντιμότητα και ηθική στην πολιτική του πρακτική, αφού είναι γνωστό ότι άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Αυτή του η τακτική είναι η αιτία που η Πάρος τα τελευταία 3,5 χρόνια έχει επιστρέψει σε εποχές προ του ‘80 όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του Δήμου.
Ας θαυμάσουμε το χρονικό της νέας υποκρισίας του κ. Βλαχογιάννη που πηγάζει από το σημερινό δελτίου τύπου:
- Αφού τις τελευταίες τρεις ημέρες "φιλικά" του μέσα ενημέρωσης καθύβριζαν τα μέλη της ΚΕΠ επειδή ζήτησαν συνεργασία με το συνδυασμό μας, όταν πληροφορήθηκε την υπαναχώρηση της ΚΕΠ από την πρότασή της,  αποφάσισε να δεχθεί την ετεροχρονισμένη εκδοχή κάποιον μελών της ΚΕΠ για την υπόθεση, διαστρεβλώνοντας τα αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα σχετικά με την υπόθεση. Τώρα για τον κ. Βλαχογιάννη, ο κ. Γλέζος και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΠ είναι «καλοί και άγιοι».
- Την υποκριτική συμπεριφορά και την ανικανότητα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής γύρω από τα σχολεία τη γνωρίζουμε και από την υπόθεση του 2ου Δημοτικού Παροικίας στην οποία λειτούργησε ανεύθυνα, και από την υπόθεση της ανοχής που επέδειξε για την κακοδιαχείριση στην υπόθεση του 1ου Δημοτικού Παροικιάς και στην υπόθεση κακοδιαχείρησης των οικονομικών του Δημοτικού Σχολείου Μάρπησσας, όπου επέδειξε απίστευτη ανοχή, μεθόδευση και συγκάλυψη και πλήθος άλλων περιπτώσεων .
-Την υποκριτική συμπεριφορά του κ. Βλαχογιάννη τη γνωρίζουμε και από τη συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού που «κληρονόμησε» και τον οποίο διέσυρε, όταν σε ένα βράδυ από ικέτης για βοήθεια υπηρεσιακός δήμαρχος, που σε όλους έλεγε ότι περιμένει πώς και πώς να τελειώσει η θητεία του και να πάει στην Καλαμπάκα, μετατράπηκε σε «ικανό» υποψήφιο δήμαρχο!
Η αλήθεια είναι ότι κορόιδευε όλους τους Παριανούς για να μην του ασκούν τη δέουσα κριτική που θα ήταν υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει κάθε ικανός δήμαρχος. Σκοπός του ήταν να μείνει αλώβητος πολιτικά και να διεκδικήσει το Δήμο. Το «κόλπο» θα  πετύχαινε, εάν δεν το είχαν καταλάβει οι πολίτες της Πάρου που ζουν τη δραματική οπισθοδρόμηση της Πάρου.
  Άρα, το δίλημμα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι αν οι πολίτες θα εμπιστευτούν κάποιον που έχει αποδειχθεί ότι υποκρίνεται, τον δήθεν έντιμο πολιτικά, ή αν θα επιλέξουν οποιονδήποτε άλλον από τους υποψηφίους, ο οποίος όμως θα έχει αποδείξεις αποτελεσματικότητας συνέπειας και οράματος.
Τέλος, σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε τον κ. Βλαχογιάννη που στο πρώτο του δελτίο τύπου για αυτή την προεκλογική περίοδο, δεν επέλεξε να πει κάτι θετικό για τον συνδυασμό του και για την Πάρο, κάτι με ΑΞΙΑ για το νησί μας, αλλά επέλεξε να ασχοληθεί με αρνητικό τρόπο εναντίον του συνδυασμού μας και της υποψηφίας Δημάρχου Γρηγορίας Πρωτολάτη". 
Γραφείο Τύπου
Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη
για την Πάρο «Πάρος ΑΞΙΑ»                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: